PERMANENTE WENKBRAUWEN

Lots Cosmetics biedt verschillende behandelingen aan voor de wenkbrauwen, die allemaal met grote zorg en uiterste precisie worden uitgevoerd. Er wordt gewerkt met de beste en veiligste pigmenten, en volgens de RIVM- en GGD-richtlijnen. Elke behandeling bestaat uit twee sessies: de eerste pigmentatie en de nabehandeling (na 6 tot 8 weken) die inclusief is. De touch up (opfrisbehandeling) bestaat uit één sessie en wordt meestal 1 tot 1,5 jaar na de laatste behandeling uitgevoerd. 

OMBRÉ POWDER BROWS

Bij de (ombré) powder brows wordt de wenkbrauw volledig ingeschaduwd, waarbij met licht en donker wordt ‘gespeeld’. Het geeft een verzorgd effect en het lijkt alsof je een wenkbrauwpoeder of potlood hebt gebruikt. Deze techniek zorgt er voor dat je wenkbrauwen op een subtiele manier worden geaccentueerd en ze lijken hierdoor sprekender en voller.

3D-HAIRSTROKES

Wil je een vollere wenkbrauw en tegelijkertijd ook een natuurlijke look? Dan zijn de 3D-hairstrokes iets voor jou! De flinterdunne haartjes worden met behulp van het PMU-apparaat gepigmenteerd in de natuurlijke groeirichting, waardoor je een 3D-effect creëert dat nauwelijks van echt te onderscheiden is.  Het gebruik van deze (machinale) haartjestechniek biedt enorm veel voordelen ten opzichte van de traditionele microblading techniek. Zo houd je de huid in tact (geen littekenweefsel), het pigment verkleurt niet (want er wordt minder diep gepigmenteerd dan bij microblading) en je hebt een langer en mooier resultaat door een geleidelijke vervaging. De hairstoke-techniek wordt afgeraden wanneer je een vette of rijpe huid hebt. Dit om migratie, verplaatsing van pigment, te voorkomen.

COMBI BROWS

Twijfel je tussen de hairstrokes en de powder brows? Kies dan voor een combi brow! Bij een combi brow combineer je namelijk twee verschillende technieken in één wenkbrauw. In de aanzet van de wenkbrauw worden haartjes toegevoegd door middel van de hairstroke techniek. Er volgt geleidelijk een overgang naar een ombré powder brow in de richting van het staartje van de wenkbrauw. Hiermee zorg je voor een prachtig natuurlijk effect.

4 STAPPEN VOOR JOUW PERFECTE PMU

1. INTAKEGESPREK

Voorafgaand aan de pigmentatie vindt een intakegesprek (15 minuten) plaats waarin wensen en verwachtingen worden besproken. Er wordt zorgvuldig gekeken naar de juiste vorm en kleur, die het beste past bij de vorm van je gezicht, je huidskleur en je haarkleur.

2. PIGMENTATIE

De behandeling duurt 1,5 - 3 uur, afhankelijk van jouw wensen en type behandeling. Na de behandeling wordt er 30 - 60% van het pigment afgestoten. Door het opvolgen van de nazorg instructies zorg je er voor dat het mooie resultaat zo lang mogelijk behouden blijft.

3. NABEHANDELING

Binnen 6 tot 8 weken na de eerste pigmentatie vindt de nabehandeling plaats, die inclusief is. Eventueel kunnen er nu nog kleine aanpassingen worden gedaan in de vorm, maar ook in de kleur van de pigmentatie. Door het pigment uit meerdere laagjes op te bouwen, krijg je een mooier eindresultaat!

4. TOUCH UP

Zorg dat je 1 tot 1,5 jaar na de laatste behandeling jouw opfrisbehandeling (touch up) boekt. De touch up bestaat uit één behandeling. Indien eerdere behandelingen niet door Lots Cosmetics zijn uitgevoerd, is een intake altijd noodzakelijk om te bepalen of de touch up voor jou mogelijk is.

PLAN NU JE AFSPRAAK