PERMANENTE LIPPEN

Lots Cosmetics biedt verschillende behandelingen aan voor de lippen, die allemaal met grote zorg en uiterste precisie worden uitgevoerd. Er wordt gewerkt met de beste en veiligste pigmenten, en volgens de RIVM- en GGD-richtlijnen. Elke behandeling bestaat uit twee sessies: de eerste pigmentatie en de nabehandeling (na 6 tot 8 weken) die inclusief is. De touch up (opfrisbehandeling) bestaat uit één sessie en wordt meestal 1 tot 1,5 jaar na de laatste behandeling uitgevoerd. 

FULL LIPS (LIP BLUSH)

Door middel van permanente make-up kan de natuurlijke lip worden geaccentueerd. Hierdoor lijken je lippen voller en warmer en worden ze mooier van vorm. Bij de full lips techniek worden de lippen volledig gepigmenteerd. Dit is een ideale behandeling voor lippen met weinig kleur, waardoor je een stralend effect krijgt maar toch die natural look behoudt. De pigmentatie kan in veel verschillende tinten en intensiteiten.

LIP SHADING

Bij de lip shading behandeling wordt eerst de liplijn aangebracht om de lipcontouren te verfijnen en te verstrakken. Vervolgens wordt de binnenkant van de contourlijn ingekleurd met een schaduwtechniek. Met deze schaduwtechniek kunnen oneffenheden gecorrigeerd of gecamoufleerd worden. Het zachte verloop naar de liplijn maakt deze methode subtiel en natuurlijk.
Wil je op een natuurlijke wijze de contouren van je lippen herstellen of je lippen weer symmetrisch maken? Ook dan is een van de lipbehandelingen perfect voor jou!

4 STAPPEN VOOR JOUW PERFECTE PMU

1. INTAKEGESPREK

Voorafgaand aan de pigmentatie vindt een intakegesprek (15 minuten) plaats waarin wensen en verwachtingen worden besproken. Er wordt zorgvuldig gekeken naar de juiste vorm en kleur, die het beste past bij de vorm van je gezicht, je huidskleur en je haarkleur.

2. PIGMENTATIE

De behandeling duurt 1,5 - 3 uur, afhankelijk van jouw wensen en type behandeling. Na de behandeling wordt er 30 - 60% van het pigment afgestoten. Door het opvolgen van de nazorg instructies zorg je er voor dat het mooie resultaat zo lang mogelijk behouden blijft.

3. NABEHANDELING

Binnen 6 tot 8 weken na de eerste pigmentatie vindt de nabehandeling plaats, die inclusief is. Eventueel kunnen er nu nog kleine aanpassingen worden gedaan in de vorm, maar ook in de kleur van de pigmentatie. Door het pigment uit meerdere laagjes op te bouwen, krijg je een mooier eindresultaat!

4. TOUCH UP

Zorg dat je 1 tot 1,5 jaar na de laatste behandeling jouw opfrisbehandeling (touch up) boekt. De touch up bestaat uit één behandeling. Indien eerdere behandelingen niet door Lots Cosmetics zijn uitgevoerd, is een intake altijd noodzakelijk om te bepalen of de touch up voor jou mogelijk is.

PLAN NU JE AFSPRAAK