OVER LOTS

OVER LOTS

Mijn naam is Lotte Huting, trotse eigenaar van Lots Cosmetics en gecertificeerd PMU-specialist. Specialist in het aanbrengen van permanente make-up en oog voor detail! Ik werk met veel liefde voor het vak en uiterste precisie, om keer op keer een verbluffend eindresultaat te creëren. Ik krijg er energie van als mijn klanten stralend en vol zelfvertrouwen, met een natuurlijke look de salon uit stappen!

KWALITEIT EN VEILIGHEID

Bij Lots Cosmetics staan kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel. Er wordt gewerkt met een kwalitatief zeer hoogstaand PMU-apparaat, de Derma Medical 3. De pen is uitermate nauwkeurig, zeer stil en trillingvrij, wat zorgt voor een optimaal en perfect resultaat. Door het gebruik van deze pen herstelt de huid zeer snel en vindt er nauwelijks afstoot van het pigment plaats.

Lots Cosmetics werkt met 100% veilige pigmenten, die zijn goedgekeurd door De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA). De pigmenten zijn sterk en zijn speciaal ontwikkeld voor de nieuwste PMU-technieken. Door de combinatie van een zeer geavanceerd PMU-apparaat en de beste pigmenten, wordt een fantastische ‘natural look’ gecreëerd die bijna niet van echte make-up te onderscheiden is.

GGD-gecertificeerd

In Nederland geldt een wet die van toepassing is op het aanbrengen van cosmetische tatoeages en PMU. De Hygiënerichtlijn voor PMU is in opdracht van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport opgesteld door het Landelijk Centrum Hygiëne en Veiligheid (LCHV). PMU-specialisten zijn verplicht deze richtlijnen na te leven. Permanente make-up specialisten hebben een vergunning van de GGD nodig voor het uitvoeren van de behandelingen. Lots Cosmetics werkt volgens de hygiënerichtlijnen en beschikt over de benodigde GGD-vergunning om PMU-behandelingen uit te voeren. Je kunt hierover meer lezen op www.veiligtatoeerenenpiercen.nl.

Ik hoop je snel te zien bij Lots Cosmetics!

Lotte