PERMANENTE EYELINER

Lots Cosmetics biedt verschillende behandelingen aan voor eyeliner, die allemaal met grote zorg en uiterste precisie worden uitgevoerd. Er wordt gewerkt met de beste en veiligste pigmenten, en volgens de RIVM- en GGD-richtlijnen. Elke behandeling bestaat uit twee sessies: de eerste pigmentatie en de nabehandeling (na 6 tot 8 weken) die inclusief is. De touch up (opfrisbehandeling) bestaat uit één sessie en wordt meestal 1 tot 1,5 jaar na de laatste behandeling uitgevoerd. 

INFRALASH (DEEPLINER)

Bij een infralash eyeliner, ofwel deepliner, wordt het pigment in een dun lijntje tussen de wimperhaartjes aangebracht. Dit geeft een zeer subtiel en natuurlijk effect, waarbij je wimpers optisch voller lijken. Infralash is uitermate geschikt voor mensen die weinig of geen make-up gebruiken maar wel hun oogopslag op een natuurlijke manier willen versterken. De infralash eyeliner kan zowel op het boven- als onderooglid worden gepigmenteerd.

CLASSIC EYELINER

Deze vorm van een eyeliner is voller dan een infralash en heeft een wing. Dit wil zeggen dat het gepigmenteerde lijntje boven je wimperrand eindigt in een puntje. Een classic eyeliner, ook wel design eyeliner genoemd, wordt toegepast bij mensen die de wens hebben om een make-up look te creëren. Met deze techniek maak je de ogen groter en kun je ze een liftend effect geven.

4 STAPPEN VOOR JOUW PERFECTE PMU

1. INTAKEGESPREK

Voorafgaand aan de pigmentatie vindt een intakegesprek (15 minuten) plaats waarin wensen en verwachtingen worden besproken. Er wordt zorgvuldig gekeken naar de juiste vorm en kleur, die het beste past bij de vorm van je gezicht, je huidskleur en je haarkleur.

2. PIGMENTATIE

De behandeling duurt 1,5 - 3 uur, afhankelijk van jouw wensen en type behandeling. Na de behandeling wordt er 30 - 60% van het pigment afgestoten. Door het opvolgen van de nazorg instructies zorg je er voor dat het mooie resultaat zo lang mogelijk behouden blijft.

3. NABEHANDELING

Binnen 6 tot 8 weken na de eerste pigmentatie vindt de nabehandeling plaats, die inclusief is. Eventueel kunnen er nu nog kleine aanpassingen worden gedaan in de vorm, maar ook in de kleur van de pigmentatie. Door het pigment uit meerdere laagjes op te bouwen, krijg je een mooier eindresultaat!

4. TOUCH UP

Zorg dat je 1 tot 1,5 jaar na de laatste behandeling jouw opfrisbehandeling (touch up) boekt. De touch up bestaat uit één behandeling. Indien eerdere behandelingen niet door Lots Cosmetics zijn uitgevoerd, is een intake altijd noodzakelijk om te bepalen of de touch up voor jou mogelijk is.

PLAN NU JE AFSPRAAK